Menu

Raaka-aineet

+

Valmistusohje

  • Flora Aromiöljy 2,4 L 25.0 ml
  • Sipulikuutio, pakaste 75.0 g
  • Knorr Kasvisliemi, erittäin vähäsuolainen 5kg/625L 15.0 g
  • Knorr Korma tahna 1,1 kg 100.0 g
  • Vesi 2000.0 ml
  • Mustajuuri, pakaste 1000.0 g
  • Peruna, tuore 250.0 g

Viimeistele

  • Rama Professional Ruoka Laktoositon 15% 1L 250.0 ml
  • Suola 15.0 g
  • Sokeri 15.0 g

Herkullinen mustajuuri tuo tähän keittoon luntaista makeutta ja täyteläisyyttä.

...

Valmistus

  1. Valmistusohje

    • Kuullota sipulit padassa aromiöljyssä.
    • Lisää joukkoon kasvisliemi ja korma maustetahna jatka kuullottamista muutama minuutti.
    • LIsää joukkoon vesi, mustajuuret, peruna. 
    • Keitä kypsäksi
  2. Viimeistele

    • Lisää joukkoon rama ruoka, suola ja sokeri 
    • Soseuta ja tarjoile.
    Vinkki: Voit laittaa tarjolle keiton kanssa paahdettuja kurpitsan ja auringonkukan siemeniä.
Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu