Menu

Raaka-aineet

+

Työohje

  • Myskikurpitsa 2.0 kg
  • Sipuli 0.2 kg
  • Omena 0.4 kg
  • Flora Aromiöljy 2,4 L 0.5 dl
  • Vesi 2.0 l

Sitten

Lisäksi

  • Kurpitsansiemen 50.0 g
  • Korianteri, tuore 10.0 g
  • Turkkilainen jogurtti 0.2 kg

Keittoruoat ovat Ecuadorille tyypillisiä. Yksi suosituimmista on kurpitsakeitto, joka valmistetaan calabaza-kurpitsasta. Se on pieni ja pitkulainen vihreä kurpitsa, jonka hedelmäliha on oranssia. Pohjoismaissa on helpointa käyttää myskikurpitsaa, joka sopii mainiosti myös tähän reseptiin.

...

Valmistus

  1. Työohje

    • Kuullota sipulia, kurpitsaa ja omenaa aromiöljyssä 5 minuuttia. Sekoita seosta aina välillä. Lisää vesi ja anna hautua, kunnes kurpitsa on pehmeää n. 20 minuuttia.
  2. Sitten

    • Lisää Knorr Kuohu, sitruunamehu, sitruunan kuori, puréet ja kanafondi. Kiehauta keitto. Sekoita keitto tasaiseksi sauvasekoittimella.
  3. Lisäksi

    • Ripottele keiton päälle paahdettuja kurpitsansiemeniä ja tuoretta korianteria, lisää nokare jogurttia ja tarjoile. Keiton kanssa tarjoillaan myös vastapaistettua leipää ja juustoa.
Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu