Menu

Raaka-aineet

+

hodarit ja täyte

Kastike

  • Omenamehu 0.3 l
  • Sriracha-kastike 0.4 kg
  • Sipuli, paahdettu

Nämä kasvishodarit sopivat myös vegeeneille.

...

Valmistus

  1. hodarit ja täyte

    • Laita hodarisämpylät GN-vuokaan ja lämmitä ne juuri ennen tarjoilua yhdistelmäuunissa kannen alla 100 % höyryssä n. 2 minuuttia.
    • Lämmitä höyryssä myös Härkis.
    • Suikaloi kaali ja raasta porkkanat.
    • Sekoita majoneesin joukkoon appelsiinimehutiiviste ohuena nauhana koko ajan sekoittaen. Lisää mausteet. Sekoita majoneesi kasvissuikaleiden joukkoon. Anna tekeytyä hetki ennen tarjoilua.
  2. Kastike

    • Sekoita vegaanimajoneesin joukkoon omenamehu ohuena nauhana koko ajan sekoittaen. Lisää Shiracha-kastiketta maun mukaan.
    • Koristele lämmin Härkikishalutessasi hienonnetulla korianterilla.
    • Kokoa hodarit. Annostele sämpylöiden väliin inkivääri coleslaw-salaattia (30 g/hodari) ja härkistä (30 g/hodari) Pursota pinnalle Sriracha-kastiketta. Koristele kuivatulla sipulilla.
Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu