Menu

Raaka-aineet

+

Naudan kylki:

  • Nauta, luullinen kylki 3.0 kg
  • Keltasipuli 200.0 g
  • Valkosipuli 50.0 g
  • Tomaatti 250.0 g
  • Knorr Professional Fond Härkä 1L 1.0 l
  • Fariinisokeri 125.0 g
  • Omenaviinietikka 0.8 dl
  • Knorr Professional Fond Riista 1L 2.0 l
  • Omenamehu 0.8 dl
  • Chili 1.0 kpl
  • Timjaminoksa
  • Mustapippuri, kokonainen
  • Laakerinlehti
  • Fenkolinsiemen
  • Korianterinsiemen

Glaseerauskastike:

  • Naudan Kyljen Haudutusliemi
  • Soijakastike 0.3 dl
  • Tomaattipyre 80.0 g
  • Voi, normaali suolainen 75.0 g
  • Sitruuna 2.0 kpl

Tanskan kokkimaajoukkueen resepti

...

Valmistus

  1. Naudan kylki:

    Ruskista kylkiluuriviä uunivuoassa 240-asteisessa uunissa 25 minuuttia. Pudota uuninlämpö 100 asteeseen ja lisää loput ainekset. Kypsennä 2 tuntia kannen allatai kunnes naudankyljet ovat mureita.
  2. Glaseerauskastike:

    Siivilöi liemi kattilaan ja keitä, kunnes lientä on jäljellä 1/3. Mausta soijakastikkeella, tomaattisoseella, voilla ja sitruunamehulla.
Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu