Menu

Raaka-aineet

+

Porkkanamajoneesi

Porkkanan naatti pesto

  • Porkkana 240.0 g
  • pinaatti 120.0 g
  • Sitruunan kuori 5.0 g
  • Oliiviöljy 56.0 g
  • Rypsiöljy 56.0 g
  • Avokado 100.0 g
  • Parmesanjuusto, raaste 225.0 g
  • Suolaa ja pippuria maun mukaan

Fermentoitu valkosipuli

  • Valkosipulinkynsi 200.0 g
  • Vesi 450.0 ml
  • Suola 25.0 g
  • Fenkolinsiemen 2.0 g
  • Laakerinlehti 3.0 kpl
  • Oregano, kuivattu 1.0 g
  • Suolaa ja pippuria maun mukaan

Fermentoitu valkosipuli kreemi

  • Valkosipulinkynsi 50.0 g
  • Vesi 850.0 ml
  • Knorr Vaalea peruskastike 4,25 kg/50 L 200.0 g
  • Parmesanjuusto, raaste 50.0 g
  • Suolaa ja pippuria maun mukaan

Pitsataikina

  • Grahamjauho 550.0 g
  • Vesi 295.0 ml
  • Kuivahiiva 10.0 g
  • Sokeri 10.0 g
  • Vehnäjauho

Pitsan kokoaminen

  • 1 pitsan taikina
  • 120g mozzarella juustoa kuutioituna
  • 120g gouda juustoa kuutioituna
  • 120g Porkkanamajoneesia
  • 25g Porkkanan naatti pestoa
  • 120g Ndujaa

...

Valmistus

  1. Porkkanamajoneesi

    • Huuhtele porkkanat ja ota naatit talteen
    • Laita porkkanat uunipellille ja pirskottele päälle rypsiöljyä
    • Paahda uunissa 165 asteessa kunne porkkanat ovat täysin kypsiä
    • jäähdytä
    • Laita kaikki raaka-aineet tehosekoittimeen ja sekoita tasaiseksi
    • säilytä jääkaapissa
  2. Porkkanan naatti pesto

    • Laita kaikki raaka-aineet tehosekoittimeen ja sekoita tasaiseksi
    • Säilytä kylmässä
  3. Fermentoitu valkosipuli

    • Laita vesi, suola ja mausteet kannelliseen lasipurkkiin ja sekoita kunnes suola on liuennut
    • Lisää valkosipulinkynnet ja laita kansi päälle, älä kiristä kantta jotta ei räjähdä kun käyminen alkaa
    • Anna olla huoneen lämmössä 4 päivää 
    • Siirrä jääkaappiin ja käytä tarpeen mukaan
  4. Fermentoitu valkosipuli kreemi

    • Laita vesi ja knorr vaalea peruskastike kattilaan, kiehauta kokoajan sekoittaen
  5. Pitsataikina

    • Laita kädenlämpöinenvesi, sokeri ja hiiva kulhoon, sekoita ja anna hiivan liueta
    • Lisää graham jauhot ja vaivaa taikinaksi
    • Laita taikina voideltuun kulhoon ja anna kohota kaksinkertaiseksi.
    • Levitä taikina uuni pellille ja täytä täytteillä
  6. Pitsan kokoaminen

    • Esilämmitä uuni 200 asteeseen
    • Laita taikinan päälle kuutioitua juustoa, varmistaen että se levittyy koko pannulle.
    • Pirskottele päälle valkosipulikreemiä. 
    • Paista 18 minuuttia tai kunnes taikina on kypsää ja juusto rapeaa reunoilta.
    • Laita Nduja pizzan päälle ja anna sen seistä 5 minuuttia.
    • Poista pannusta ja pirskota päälle hieman porkkanamajoneesia ja porkkanan naatti pestoa.
    • Leikkaa neljään osaan ja tarjoile
Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu