Menu

Raaka-aineet

+

Valmistus

  • The Vegetarian Butcher NoBeef Slice 1000.0 g
  • Keltasipuli 200.0 g
  • Sipuli, paahdettu 150.0 g
  • The Vegetarian Butcher NoBeef Slice
  • Kasvikerma 400.0 ml
  • Jalapeno, tuore 20.0 g
  • Violife cheddar 20.0 kpl
  • Violife juustoraaste 200.0 g
  • Jalapeno, tuore
  • Rypsiöljy 20.0 ml
  • Suola
  • Mustapippuri myllystä jauhettu

Pikkelöidyt Jalapenot


...

Valmistus

  1. Valmistus

    Kuumenna kasvikerma kattilassa, lisää mukaan jalapenosiivut ja Violife- raasteet. Kuumenna sekoittaen kunnes raasteet ovat sulaneet. 
    Paista NoBeef Slicet pannulla rypsiöljyssä. Lisää keltasipuli ja mausta suolalla ja pippurilla.  
    Viillä patongit auki, täytä NoBeefillä, juustoisella kastikkeella, paahdetulla sipulilla ja pikkelöidyillä jalapenoilla.
  2. Pikkelöidyt Jalapenot

    Kiehauta vesi, etikka, sokeri ja suola. Anna jäähtyä. Peitä jalapenot pikkeliliemellä ja anna tekeytyä vuorokausi.
Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu