Menu

Raaka-aineet

+

Valmistus


Uunissa tomaattikastikkeessa kypsennetyt kananmunat kuulostavat ehkä hieman omituisilta, mutta ne ovat yllättävän hyviä. Jos haluat tulisemman makuisen, älä nuukaile harissan kanssa. Harissa on olennainen osa Tunisialaista keittiötä.

...

Valmistus

  1. Valmistus

    • Kuullota keltasipuleita ja paprikoita oliiviöljyssä, kunnes ovat pehmenneet.
    • Lisää tomaattipyre, maustetahnat ja kuivamausteet. Freesaa minuutin ajan.
    • Lisää Tomatino ja mausta suolalla sekä pippurilla.
    • Hauduta kastiketta 15 minuuttia.
    • Kaada kastike vuokaan ja riko kananmunat kastikkeen päälle, erilleen toisistaan. Paista uunissa 175 asteessa n. 10 minuuttia kunnes valkuaiset ovat jähmettyneet ja keltuaiset ovat hieman löysiä.
    • Ripottele päälle persiljaa ja tarjoile rapean leivän kera.
Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu