Menu

Raaka-aineet

+

Butter Chicken

  • Flora Aromiöljy 2,4 L
  • Broilerin koipi-reisi, marinoimaton
  • Sipuli
  • Knorr Tahnamauste Valkosipuli 340 g
  • Peruna, kuorittu
  • Knorr Butter Chicken tahna 1,1 kg
  • Knorr Tomatino 3 kg
  • Vesi
  • Lehtipinaatti, pakaste
  • Rama Professional Kuohu Laktoositon 30% 1L
  • Flora Aromiöljy 2,4 L 0.5 dl
  • Broilerin koipi-reisi, marinoimaton 1.0 kg
  • Sipuli 150.0 g
  • Knorr Tahnamauste Valkosipuli 340 g 30.0 g
  • Peruna, kuorittu 1.0 kg
  • Knorr Butter Chicken tahna 1,1 kg 250.0 g
  • Knorr Tomatino 3 kg 400.0 g
  • Vesi 6.0 dl
  • Lehtipinaatti, pakaste 300.0 g
  • Rama Professional Kuohu Laktoositon 30% 1L 1.5 dl

Viimeistely

  • Korianteri, tuore 20.0 g
  • Rusina 50.0 g
  • Lime-hedelmä 80.0 g

Butter Chicken on Punjabista peräisin oleva intialainen erikoisuus, jota valmistettiin ensimmäisen kerran Moti Mahal -ravintolassa Delhissä. Tänä päivänä se on luultavasti yksi tunnetuimmista intialaisista kanaruoista. 
Butter Chicken on miedosti maustettu, ja se tarjoillaan yleensä kookoksen, rusinoiden, limetin ja keitetyn riisin kanssa.

...

Valmistus

  1. Butter Chicken

    • Kuullotasipulit pehmeiksi Aromiöljyssä
    • Lisääkananpalatja valkosipulitahna. Kuullota vielä hetki.
    • Lisää perunat, Knorr Butter Chicken maustetahna, Tomatino, vesi ja Kanaliemi.
    • Anna kiehua hiljalleen kannen alla, kunnes perunat ja kana ovat kypsiä.
    • Sekoita tasaisin väliajoin (lisää vettä tarvittaessa).
    • Lisää pinaatti jaKnorr Kuohu 30 %. Kiehauta ja mausta suolalla ja pippurilla.
  2. Viimeistely

    • Tarjoile Butter Chicken riisin, korianterin, rusinoiden ja limetin kanssa.
Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu