Menu

Raaka-aineet

+

Valmistus:

Unused/Remaining Ingredients

  • Naudanlihasuikale, kypsä 0.5 kg
  • Parsakaali 0.1 kg

Bulgogi on yksi korealaisen keittiön tunnetuimmista ruoista. Valmistustapa ja maustaminen vaihtelee suuresti eri alueilla.

...

Valmistus

  1. Valmistus:

    • Sekoita Ketjap Manis, Knorr fondit, valkosipulipyre ja seesamiöljy keskenään.
    • Kaada maustekastike lihojen päälle ja anna maustua hetken aikaa.
    • Paista lihat ja tuoreenpilkotun chilin kanssa.
    • Sekoita kevyesti höyryteyt parsakaalit ja paksoit lihojen joukkoon juuri ennen tarjoilua
    • Viimeistele paahdetuilla seesaminsiemenillä.
    • Tarjoa nuudeleiden, riisin tai raikkaan kaaliraasteen ja tietysti kimchin kera.
  2. Unused/Remaining Ingredients

Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu