Menu

Raaka-aineet

+

Kasvikset:

  • Flora Aromiöljy 2,4 L 0.5 dl
  • Punajuuri 2.0 kg
  • Herkkusieni, tuore 200.0 g
  • Pikkusipuli, pakaste 300.0 g

Kastike:


Tässä reseptissä ranskalaisen keittiön klassikko Coq au Vin muuntuu tuhdiksi vegaaniruoaksi. Punajuuren upea väri ja juureva maku sopii oivasti pitkään haudutettaviin patoihin. Sopii vegaaneille.

...

Valmistus

  1. Kasvikset:

    • Lohko punajuuret ja herkkusienet
    • Pyörittele punajuuret Aromiöljyssä ja laita uunipellille
    • Kypsennä punajuuria 160 c noin 35 minuuttia
    • Lisää Aromiöljyssä pyöritellyt herkkusienet ja pikkusipulit punajuurien päälle
    • Kypsennä vielä 10 minuuttia
  2. Kastike:

    • Laita kattilaan vesi, punaviini ja punajuurenmehu
    • Kiehauta ja lisää loput kastikeainekset hyvin sekoittaen joukkoon
    • Kiehauta ja suurusta Tapiokalla
    • Keitä kastiketta 10 minuutin ajan
    • Lisää kypsennetyt kasvikset
    • Kiehauta ja tarjoile
Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu