Menu

Raaka-aineet

+

Porsaan kylki kypsennys

  • Porsaan kylki 1.0 kg
  • Hoisinkastike 200.0 n/a
  • Suola 5.0 n/a
  • Mustapippuri

Marinoitu punakaali

  • Punakaali 200.0 n/a
  • Riisiviinietikka 200.0 cl

Valkosipuli - korianteri majoneesi

Valmista annos

  • Bao Höyrysämpylä
  • Kevätsipuli
  • Korianteri, tuore
  • Sriracha-kastike
  • Suolapähkinä
  • Marinoitu Punakaali

...

Valmistus

  1. Porsaan kylki kypsennys

    Kypsennä porsaan kylki vakuumissa höyryuunissa tai sirkulaattorilla vesihauteessa 68 astetta ja 48 tuntia. Jäähdytä porsaan kylki omassa liemessä. Esille laittaessa leikkaa 50 gramman paloiksi per annos. Paista rapeaksi pannulla tai grillissä. Valele pintaan Hoisin kastike ja paista hetki kunnes kastike karamellisoituu pintaan. Mausta suolalla ja pippurilla.
  2. Marinoitu punakaali

    Leikkaa punakaali ohuiksi suikaleiksi ja peitä riisiviinietikalla. Anna maustua 30 minuuttia. Nosta pois liemestä.
  3. Valkosipuli - korianteri majoneesi

    Sekoita ainekset keskenään. Laita valmis majoneesi pursotinpussiin.
  4. Valmista annos

    Höyrytä 10 kpl sämpylä bambukorissa leivinpaperin päällä n. 5 minuuttia. Kokoa buni haluamallasi tavalla ja viimeistele ruohitulla suolapähkinällä, Srirachalla, kevätsipuli renkailla sekä korianterinlehdillä.
Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu