Menu

Cool School 2.0 webinaari

Cool School 2.0 webinaarissa koekeittiöasiantuntijamme Sami Lamminaho puhuu kouluruuasta ja maustamisesta.

Cool School 2.0 webinaarissa koekeittiöasiantuntijamme Sami Lamminaho puhuu kouluruuasta ja maustamisesta.

Kylmätärkkelykset UFS webinaari

Tässä webinaarissa (22.3.2022) käymme läpi kylmätärkkelykset ja kerromme lisää kylmävalmistusprosessista. Vieraana Dietalta Vesa Saaristo.

Tässä webinaarissa (22.3.2022) käymme läpi kylmätärkkelykset ja kerromme lisää kylmävalmistusprosessista. Vieraana Dietalta Vesa Saaristo.

Tärkkelys kuuma saostavat UFS webinaari

Tässä webinaarissa (15.3.2022) käymme läpi kuuma saostavat tärkkelykset.

Tässä webinaarissa (15.3.2022) käymme läpi kuuma saostavat tärkkelykset.

00:00

Parempaa kouluruokaa Cool School

Koekeittiömestarimme Sami Lamminaho kertoo uudesta konseptista nimeltä Cool School, jonka tarkoituksena on lisätä kouluruuan arvostusta koko Suomessa ja viedä uudet herkulliset reseptit jokaiseen Suomen kuntaan.

Koekeittiömestarimme Sami Lamminaho kertoo uudesta konseptista nimeltä Cool School, jonka tarkoituksena on lisätä kouluruuan arvostusta koko Suomessa ja viedä uudet herkulliset reseptit jokaiseen Suomen kuntaan.

00:00

Luo uutta kasviproteiineista jakso 2

Uusia herkullisia ideoita vegeruokaan. Tommi Virranta valmistaa mm. herkullisia vegeburgereita. Käymme läpi myös the Vegetarian Butcher tuotteita.

Uusia herkullisia ideoita vegeruokaan. Tommi Virranta valmistaa mm. herkullisia vegeburgereita. Käymme läpi myös the Vegetarian Butcher tuotteita.

00:00

Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu