Menu

Raaka-aineet

+

Täyte

  • Uuniperuna 3.0 kpl
  • Tonnikala 300.0 g
  • Kevätsipuli 30.0 g
  • Hellmann's Professional Majoneesi 5 L / 4,9 kg 180.0 g
  • Sriracha-kastike 20.0 g
  • Sitruunamehu 30.0 g
  • Korianteri, tuore 20.0 g
  • Jalopeno 20.0 g

Pikkelöity jalopeno


Nopea, helppo ja maukas - mistä tulee tuoreen, mausteisen ja kermaisen tonnikalasalaattimme kuohkeus? Arvasit oikein! Hellmann´s Professional -majoneesista. Tämä täyte sopii myös erinomaisesti leivän täytteeksi.

...

Valmistus

  1. Täyte

    • Perunat: Pese perunat ja paista uunissa 200 asteessa 1 tunti tai kunnes sisus on pehmeä.
    • Tonnikalatäyte:Valuta tonnikala ylimääräisestä öljystä ja sekoita Hellmann´s Professionalin, jalapenon, korianterin, srirachan ja kevätsipulin kanssa. Mausta suolalla ja sitruunamehulla. Anna tonnikalatäytteen levätä noin tunnin ajan ennen tarjoilua.
    • Tarjoilu: Leikkaa peruna auki ja täytä se tonnikala täytteellä. Koristele korianterilla ja kevätsipulilla.
  2. Pikkelöity jalopeno

    • Pikkelöity jalapeno:Kiehauta etikka, Psuola ja sokeri ja sekoita, kunnes sokeri on liuennut, lisää kylmä vesi. Anna jäähtyä ja kaada viipaloitujen jalopenojen joukkoon. Anna jalapenojen maustua kylmässä 24 tuntia ennen käyttöä.
Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu